Filmmiddag voor (jong) volwassenen met NAH of ASS

datum:

locatie: Terborg

organisator: Bernadet Liebrand

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Filmmiddag voor (jong) volwassenen met NAH of ASS

In 2017 is Helpgewoon NAH samen met Lidy Derksen gestart met bijeenkomsten voor (jong) volwassenen met ASS, NAH of aanverwante stoornissen.

Voor een aantal mensen is het niet vanzelfsprekend om op eigen initiatief de deur uit te gaan en anderen te ontmoeten. Het invullen van vrije tijd is niet altijd gemakkelijk en leuk.

Om hier aan tegemoet te komen, organiseren Helpgewoon NAH uit de gemeente Oude IJsselstreek en Lidy Derksen een aantal activiteiten. Daarbij hebben wij ons laten inspireren door de groep van Autin uit Doetinchem.

We streven er naar dat de groep zelf, met elkaar de activiteiten gaan vorm geven. Helpgewoon NAH en Lidy Derksen zijn er om te faciliteren en ondersteunen, maar we hopen dat er een groep ontstaat die zelf de initiatieven gaat nemen.

Wat voor een activiteiten: Dit kan van alles zijn. Waar jij zin in hebt en wat je met anderen kunt doen. Denk aan: bowlen, darten, poolen, lasergamen, escaperoom, filmbezoek, uit eten, samen koken, spellenmiddag, wandelen, fietsen, workshops enz.

Locatie: Waar de activiteit plaats vindt is afhankelijk van wat we gaan doen. De groepsruimte aan de bergweg 2 in Terborg is beschikbaar. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We gaan op dit moment uit van de zaterdag als ontmoetingsdag. Het streven is om zaterdag 1 april te starten, dus geef jezelf snel op.

Je mag altijd een maatje of begeleider meenemen. Wie wil kan contactgegevens uitwisselen, zodat je ook buiten de activiteiten kunt afspreken.

Informatie:

Bernadet Liebrand van Helpgewoon: b.liebrand@helpgewoon.nl, 06 15650284

Lidy Derksen: info@lidyderksen.nl, 06 12936396 of neem een kijkje op de site

Locatie

Bergweg 2, Terborg