Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek

Gaat uw woonplezier ten onder aan overlast van buurtgenoten? Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek adviseert en ondersteunt bij problemen of irritaties tussen buren. Kijk voor meer informatie, aanvragen voor bemiddeling, tips of adviezen op www.sociaalwerk-oij.nl of www.problemenmetjeburen.nl.

 

In de gemeente Oude IJsselstreek is het heerlijk wonen. Toch komt het voor dat dit woongenot ten onder lijkt te gaan aan overlast of irritaties. Geldt dit voor u? Dan kunt u als inwoner van deze gemeente terecht bij Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek.
Buurtbemiddeling is een effectieve en laagdrempelige manier om burengeschillen aan te pakken. U benut uw eigen mogelijkheden, zo nodig aangevuld met de inzet van vrijwillige buurtbemiddelaars. Deze bemiddelaars zijn goed getrainde vrijwilligers die bemiddelen in huis-, tuin- en keukenconflicten tussen buren. Zij spelen niet voor rechter en vellen ook geen oordeel. Ze proberen de betrokken partijen weer aan de praat te krijgen en helpen hen samen tot een oplossing te komen.

 

Buurtbemiddeling is gratis. Voorwaarde is wel dat mensen die ruzie hebben vrijwillig deelnemen.
Wilt u Buurtbemiddeling aanvragen? Neem dan contact op met Annet Heersink, annet@sociaalwerk-oij.nl of 06 202 64 305.