Chatten

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Chatten

We bieden op deze website verschillende manieren om aan de slag te gaan met je vraag. Je kunt zelf aan de slag met behulp van handige informatie en zelfhulp. Je kunt samen met anderen aan de slag, bijvoorbeeld in een online groep. Als dit echter niet voldoende is of je wil graag deskundig advies kun je ook contact opnemen met deskundige hulpverleners. Dit kan fysiek, maar soms kan een chatgesprek ook erg prettig zijn.

Chatten

Chatten kan een fijne manier zijn om in gesprek te gaan. Je hoeft het huis niet uit en je kunt een eigen (veilige) omgeving kiezen (zolang er maar internet is). Je kunt in alle rust nadenken over hetgeen je wil typen. Het gesprek is ten alle tijden terug te lezen. Het kan fijn zijn om je verhaal redelijk anoniem te vertellen.

Bekijk dit filmpje van E-Hulp eens voor wat ervaringsverhalen over online en chat hulpverlening.

Je kunt bij ons een eenmalig chatcontact aanvragen, maar natuurlijk kan ook een volledige begeleiding via de chat plaats vinden. De betrokken hulpverlener zal dit samen met jou overleggen. Wil je weten wie de mensen achter de chat zijn? Kijk dan eens hier.

Contact

Wil jij aan de slag via de chat? Wij chatten via Mijn Online Plan. Je kunt hier direct een account aanmaken via de zelfaanmelding. Dan heb je ook toegang tot alle zelfhulp in deze omgeving. Via “Stel je vraag” kun je dan een chatgesprek aanvragen. Je mag echter ook een chatgesprek aanvragen via aanmelding of wat meer informatie vragen via ons contactformulier.