Disclaimer

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Disclaimer

Vrijwaring

De informatie en/of diensten die op deze website worden aangeboden, gebruik je als bezoeker geheel op eigen risico. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Mogelijke schade die is ontstaan bij of door gebruik van deze website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Sensire of de bouwer van de website komen.

 

Anonimiteit

Als je anoniem met ons in contact wilt komen, dan blijft dat ook zo. Je hoeft niet je echte naam of adres te geven. Ook zien wij niet vanaf welke computer je onze site bezoekt. Wij weten niet wie je bent of waar je woont en nemen achteraf geen contact met je op, tenzij jij hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. Alle gegevens die we bewaren over gesprekken zijn niet terug te leiden naar specifieke personen. Sensire werkt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

Geheimhouding

Alle hulpverleners achter deze website hebben een geheimhoudingsplicht. Alles wat zij lezen in jouw account mogen zij alleen bespreken met mensen die betrokken zijn bij het traject en waar jij toestemming voor hebt gegeven. Deze geheimhoudingsplicht wordt enkel doorbroken als wij ervan op de hoogte zijn dat jij jezelf en/of je omgeving in (levens)bedreigend gevaar brengt. Daarbij hanteren wij de richtlijnen zoals omschreven in de beroepscode voor de maatschappelijk werker van de NVMW (Beroepscode).

De geheimhoudingsplicht geldt ook voor de technisch beheerders van deze site.

 

Veiligheid

E-mailverkeer is niet beveiligd. E-mail versturen is vergelijkbaar met het versturen van een brief in een open envelop: als de e-mail bij iemand anders komt, zou die hem kunnen openen en lezen. De kans hierop is niet zo groot en je kunt er zelf grotendeels voor zorgen dat dit niet gebeurt. Om je eigen anonimiteit te vergroten kun je ervoor kiezen een anoniem e-mailadres aan te maken. Dit kun je doen bij bijvoorbeeld Hotmail, Live, Yahoo of Gmail. De e-mail die op dit adres binnenkomt, kun je op elke computer ter wereld bekijken door op je mailbox in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Op het moment dat je via de website contact legt met het maatschappelijk werk, een training gaat doen of een account aan gaat maken kom je in Mijn Online Plan.

De volgende technische maatregelen zijn genomen om Mijn Online Plan te beveiligen:

  1. Mijn Online Plan maakt gebruik van een https-verbinding (klik hier voor uitleg over https) voor een veilige uitwisseling van gegevens.
  2. Het beheerdersgedeelte van Mijn Online Plan is alleen via het beveiligde netwerk van Sensire beschikbaar.Mijn Online Plan is beveiligd met een wachtwoord dat alleen aan jou verstrekt wordt. Alleen met dit wachtwoord, in combinatie met de gebruikersnaam die je van ons krijgt, kun je inloggen op jouw persoonlijke pagina. Wij adviseren je zorgvuldig om te gaan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze geven toegang tot jouw persoonlijke pagina. Laat het bericht met je inloggegevens niet zomaar in je mailbox staan. Wij raden aan om je gebruikersnaam en wachtwoord ergens te noteren en de e-mail met deze gegevens goed op te bergen of te vernietigen en niet aan derden af te geven.

Let op! Verwijderde mail is alsnog te lezen in de prullenbak. Denk eraan om ook de prullenbak te legen. Zo weet je zeker dat de mail echt weg is.