Meld jezelf aan!

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Meld jezelf aan!

Wil je aan de slag?

Wil je graag zelf aan de slag? Maak dan een account aan met behulp van zelfaanmelding. Wil je in contact komen met een maatschappelijk werker? Laat ons dat dan weten via aanmelding.

Wil je wat hulp bij het aanmaken van je eigen account? Bekijk dit filmpje:

Wil je weten hoe een digitale aanmelding werkt? Bekijk dan dit filmpje:

Als je al zelf aan de slag bent kun je ons natuurlijk ook altijd een vraag stellen via Stel je vraag.

Mijn Online Plan

Op Mijn Online Plan kun je direct aan de slag met je vraag. Het is een persoonlijke en beveiligde omgeving die je zelf kunt activeren. Je vindt er onder andere (zelfhulp)trainingen, een bibliotheek vol met handige informatie, filmpjes en links en je kunt er een vraag stellen aan een maatschappelijk werker.

Wat vind je op Mijn Online Plan?

  • Zelfhulptrainingen (o.a. Administratie en budgetteren, Ik (k)en mijn kind en Werken (z)onder Stress)
  • Bibliotheek (vol met handige informatie, filmpjes en links)
  • Stel je vraag (stel je vraag aan een maatschappelijk werker)

mijnonlineplanplaatje

Jouw eigen online dossier!

Ben al aan de slag met één van onze professionals? Dan heb je via Mijn Online Plan ook toegang tot je eigen online dossier. Samen met de betrokken hulpverlener leg je in dit dossier onder andere je eigen plan, doelen en gespreksverslagen vast.

Wil je dat iemand uit je omgeving (b.v. je partner of een goede vriend) of een andere professional (b.v. de huisarts of een schuldhulpmaatje) betrokken is bij jouw plan? Het is mogelijk om anderen toegang te geven tot een deel van jouw online dossier. Zo kun je efficiënt samenwerken aan het behalen van je eigen doelen.

Je hebt iedere dag van de week en op elk moment van de dag toegang tot je eigen digitale omgeving. Via jouw eigen dossier zoek je contact op de manier die jij prettig vindt. Dit kan via de chat, via een bericht of persoonlijk contact.