Zelfaanmelding

Vul het formulier in en ga aan de slag in Mijn Online Plan. We hebben slechts een paar gegevens nodig en dan kun je beginnen met een zelfhulptraining. Wil je toch een begeleide training of contact met een hulpverlener? Je kunt binnen je online omgeving altijd een vraag stellen. Een paar stappen voor je kunt starten:

1. Vul je gegevens hieronder in.

Wil je liever anoniem blijven? Gebruik dan een verzonnen naam. Vul wel een postcode uit je eigen gemeente in en een geldig e-mailadres. Tip: Deel je een e-mailadres met iemand anders of wil je zo anoniem mogelijk blijven? Maak dan een nieuw e-mailadres aan. Dit kan bijvoorbeeld bij Gmail, Yahoo en Hotmail.

2. Controleer je mail.

Heb je alles ingevuld en op verzenden gedrukt? Je hebt dan een e-mail gekregen met een link. Deze e-mail is verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Klik op de link in deze e-mail en je eigen online omgeving is geactiveerd. Geen e-mail in je inbox? Kijk dan eens in de map ‘ongewenste items’ (spam).

3. Maak een wachtwoord aan.

Als je online omgeving geactiveerd is krijg je een e-mail met een wachtwoord voor je persoonlijke omgeving. Hiermee kun je inloggen op Mijn Online Plan. Je kunt je wachtwoord eventueel wijzigen via Mijn Overzicht.

Wil je lezen hoe wij met je gegevens om gaan? Kijk dan hier. Wil je meer lezen over privacy en veiligheid klik dan hier