Er starten weer digisterker trainingen

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Er starten weer digisterker trainingen

Onze samenleving wordt steeds digitaler. We boeken vakanties online, regelen onze bankzaken via internet bankieren, hebben contact via social media en ook onze overheid gaat steeds meer online aanbieden. Dit vraagt van ons als burger dat we digitaal vaardig zijn. Veel mensen hebben hier nog wel wat ondersteuning bij nodig.

De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert in samenwerking met -Sociale Raadslieden-Sensire een aantal informatiebijeenkomsten over de digitale overheid en wat dat betekent voor jou. 6-13-20-27 maart en 3-10-17-24 april  2018 zijn er weer bijeenkomsten gepland. Kosten zijn 20 euro voor het werkboek.

Daarnaast kunnen mensen die niet voldoende digivaardig zijn om zaken online met de overheid te regelen, vanaf het najaar in de bibliotheek terecht voor cursussen als Klik en Tik en Digisterker.
De cursussen bestaan uit meerdere lessen en zijn zowel gericht op het digitaal vaardig worden als op leren omgaan met de digitale overheid. Voor meer informatie over beide cursussen worden genoemde informatiebijeenkomsten georganiseerd.

Kijk op de website van de bibliotheek voor meer informatie. Of  neem even contact op met ons sociaal raadslieden werk.