Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

bekijk de animatie

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Vrijwilligerswerk

Wil je als vrijwilliger aan de slag? Of zijn jullie als organisatie juist op zoek naar vrijwilligers? Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligers. Kijk voor mogelijkheden en meer informatie op www.sociaalwerkachterhoek.nl of via https://www.oudeijsselstreekdoet.nl/.

Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek brengt vrijwilligers en organisaties samen. Ze geven informatie en advies. Daarnaast promoten ze vrijwilligerswerk en organiseren themabijeenkomsten.

Bemiddeling

Ben je op zoek naar een leuke klus? Dan kun je bij Vrijwillige Inzet Oude Ijsselstreek op zoek! Zij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie en advies

Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek vormt een lokaal kenniscentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. Voor jou als vrijwilliger staan zij altijd met raad en daad klaar. Bijvoorbeeld als je wil weten hoe je verzekerd bent als vrijwilliger. Of hoe het zit met onkostenvergoedingen en belastingen.

Deskundigheidsbevordering

Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek heeft veel informatie en kennis op het gebied van vrijwilligerswerk gebundeld. De meeste informatie vind je op de website. Daarnaast organiseert Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek workshops en themabijeenkomsten op maat. Heb je wensen? Laat het weten!

Promotie

Vrijwillige Inzet Oude IJsselstreek zet zich in om vrijwilligerswerk meer bekendheid te geven en de waardering te verhogen.

 

Wil je meer informatie? klik hier

filmpjes

Sollicitatiegesprek Tips

Vrijwilligerswerk Oude Ijsselstreek

tips


links