Vraag buurtbemiddeling aan

Tekstgrootte:
A A A
Lees voor:
Vraag buurtbemiddeling aan

Gaat uw woonplezier ten onder aan overlast van buurtgenoten? Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek adviseert en ondersteunt bij problemen of irritaties tussen buren. Kijk voor meer informatie, aanvragen voor bemiddeling, tips of adviezen op www.helpgewoon.nl of www.problemenmetjeburen.nl.

Overlast of irritaties tussen buren

In de gemeente Oude IJsselstreek is het heerlijk wonen. Toch komt het voor dat dit woongenot ten onder lijkt te gaan aan overlast of irritaties. Geldt dit voor u? Dan kunt u als inwoner van deze gemeente terecht bij Buurtbemiddeling Oude IJsselstreek.

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling is een effectieve en laagdrempelige manier om burengeschillen aan te pakken. U benut uw eigen mogelijkheden, zo nodig aangevuld met de inzet van vrijwillige buurtbemiddelaars. Deze bemiddelaars zijn goed getrainde vrijwilligers die bemiddelen in huis-, tuin- en keukenconflicten tussen buren. Zij spelen niet voor rechter en vellen ook geen oordeel. Ze proberen de betrokken partijen weer aan de praat te krijgen en helpen hen samen tot een oplossing te komen.

Buurtbemiddeling is gratis. Voorwaarde is wel dat mensen die ruzie hebben vrijwillig deelnemen.

Contact

Wilt u Buurtbemiddeling aanvragen? Neem dan contact op met Annemarie Hofs, annemarie@helpgewoon.com of 06 202 65 137.

Wilt u eerst zelf aan de slag? Kijk dan eens bij de tips, testen en trainingen op deze website.