wie zijn wij?

Deze site wordt onderhouden en beheerd door Sensire maatschappelijk werk in samenwerking met gemeente Oude Ijsselstreek, organisaties en inwoners van deze gemeente.

Kijk hieronder om te zien welke (online) hulpverleners er achter deze website zitten. Op het moment dat je contact opneemt via één van de mogelijkheden krijg je contact met één van hen!

 

 • Antoinette Duenk

  Antoinette Duenk
  sociaal raadsvrouw

  In korte ontmoetingen de mensen een stukje verder helpen die verstrikt zijn geraakt in het bureaucratisch en juridische web, blijft gewoon voor mij het mooiste werk. En zeker als ze daarna weer als volwaardig burger mee kunnen doen in onze samenleving. Want dat wil toch iedereen, toch?

 • Liedy Claus

  Liedy Claus
  maatschappelijk werker

  In mijn visie staat de klant centraal. We bekijken samen wat je wilt en wat jij nodig hebt om je doel(en) te behalen. Daarin kijken we heel goed wat de mensen om jou heen voor jou kunnen betekenen.
  Maar het allerbelangrijkste is dat ik waardering en erkenning heb voor de mens. Elke mens is uniek en heeft zijn eigen manier om oplossingen te vinden voor zijn probleem. En daar staat het maatschappelijk werk voor: hulp en ondersteuning bij wat je eigenlijk al kunt maar waar je net even dat zetje bij nodig hebt. Dit kan ook gewoon online. Snel, toegankelijk en laagdrempelig maar ook veilig en persoonlijk.

 • Puck Speekhout

  Puck Speekhout
  maatschappelijk werker

  Samen op pad naar een oplossing en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om verder te kunnen. Ik doe het graag. Met de nadruk op samen, want de oplossing voor jouw probleem ligt binnen je eigen kracht. Ik loop graag een stukje met je mee en geloof in die kracht die jij hebt om je leven weer vorm te geven zoals jij wilt.

 • Elfriede te Hennepe

  Elfriede te Hennepe
  Budgetconsulent

  Oordeel niet, maar kijk naar de mens en zijn achtergrond. Vanuit vertrouwen werken aan een gezond financieel evenwicht en financiële zelfredzaamheid.